I morgen, lørdag kl 12.00 spilles årets første hjemmekamp på Greibanen. Motstander er Voss som egentlig rykket ned sist sesong, men som grunnet frafall i både toppserien og 1.divisjon fikk et nytt år i kvinnenes nest høyeste divisjon.

Vi tok en prat med Siri Delviken for å høre om hennes tanker angående hjemmedebuten.

Siri er ny av året og debuterte i seriesammeheng sist lørdag med scoring og seier over fjorårets toppserielag Fart. Til tross for sine bare 20 år er Siri en rutnert spiller med toppserieerfaring fra storklubben LSK.
Den raske og sterke spissen har bare blitt bedre og bedre gjennom vinteren, og etter at hun åpnet målkontoen i Lyns eliteturnering har hun jevnt og trutt både sendt baller i mål og ikke minst lagt til rette for andre målkåte Grei-jenter.

Siri Delviken 2

Intervju med Siri

Hva vet du om Voss?
Nei jeg veit jo ikke så mye for å være ærlig. Har ikke spilt mot dem! Så er veldig spent på hva dem har å komme med.

Hvordan har treningsuka vært for din del?
Den har vært grei! Fått trent bra. Og håper på en god økt i kveld med kampforberdende! Så er jeg klar for kamp imorgen!! :)

Hvordan tror du laget må prestere for å ta tre poeng?
Jeg syns vi hadde mye positivt å komme med sist kamp! Så vi må på samme nivå, kanskje bedre!

Kommer du til å score mål?
Har selvfølgelig lyst til å score mål!

Hva tror du resultatet blir?
Hmm.. 3-0 til oss:)

 

Grei kvinner Elite – Voss

Tilsvarende oppgjør endte i fjor med 2-0 seier.
I bortekampen var Voss det beste laget og vant 3-1.

Voss sesongdebuterte borte mot Grand Bodø for 2 uker siden. Der ble de delvis overkjørt og tapte 5-0. Grei for sin del sesongdebuterte borte mot Fart forrige helg hvor de tok en komfortabel 4-0 seier.

Man kan vanskelig spå noe resultat ut i fra disse to kampene da det antaes at Grand Bodø vil kjempe i toppen mens Fart er tippet i bunnen av tabellen. Ut i fra fjorårets resultater vil man kanskje kunne si at det blir en jevn kamp og at laget som vil mest tar med seg poengene.

Undertegnede tror at dette er en kamp Greijentene bør og skal vinne. Holde de samme nivå som forrige helg så skal Voss jobber steinhardt for å kunne ta med seg poeng tilbake til vestlandet.

 

Når det gjelder skadesituasjonen så kan vi informere om at Oda er tilbake i trening. Hvorvidt hun spiller i morgen er fortsatt usikkert. Mia er forsatt ute ellers er resten av Greis mannskap klare for kamp.