Kampen mot Fortuna denne søndags ettermiddagen ble mer spennende en hva som strengt tatt var nødvendig. Etter unormalt mye stang ut dukket Eli opp få minutter før slutt og sørget for at alle poengene ble igjen i Oslo.

Etter en dårlig kamp og et stygt tap forrige helg var jentene klar for å brette opp armene og gi alt i 90 minutter.

IMG_2938

Kampen begynner jevnt og lagene står å tar og føler litt på hverandre. Det går likevel ikke så mange minutter før man kan ane et lite overtak til hjemmelaget. Når Sandra da etter 15 minutter legger skrått inn fra høyre og Eli kommer på et fint løp på bakerste stolpe og skyter inn 1-0 er det ikke av det ufortjente slaget.

Etter målet blir Greis overtak tydeligere. Vi triller mye ball og etablerer oss høyt i banen. Når Fortuna vinner ball prøver de seg på raske kontringer og deres høyre kant er mye involvert. De kommer likevel ikke til sjanser da fireren bak står godt sammen og Ida er fint ute og plukker det som går over dem.

I andre enden er det derimot sjanser. 2 baller i stolpen og noen gode redninger av Fortunas sisteskanse hindre en større ledelsen inn mot pause.

IMG_2963

 

Elis 1-0 scoring =)

 

I 2.omgang fortsetter Grei med et lite overtak. Vi kommer rundt på begge kantene og Fortunas forsvarsfirer får aldri slappe av. Vi produserer sjanser og får endel cornere. Eirin er igjennom et par ganger og har noen gode skuddforsøk, det samme er Eli på motsatt kant som er flink til å trekke inn og komme til skudd. Det blir likevel bare nesten.

Fortuna fortsette å forsøke seg på kontring og belønnes et par ganger med corner. På den første av disse lander ballen tilslutt på rundt 16 meter hvor det sendes avsted en markkryper. Lena som har stått ved første stolpe skal klarere ballen ut, men treffer feil og klarer på merkelig vis og sende den i eget mål! Lagene er dermed like langt..

I motsetning til forrige helg depper ikke jentene etter mål i mot men fortsetter å male på for ny scoring. Når Eli smeller ballen i tverra kan man begynne å lure på om det ikke er meninga at det skal bli 3 poeng i dag. Sandra P som har kommet inn for Siham er et friskt pust på topp og kommer seg stadig rundt på kanten og til innlegg. Men verken innleggene eller de mange cornerne vi får på slutten fører til målnotering i dommeren lille bok.

Når det gjenstår 6 minutter får vi se et praktangrep fra Greijentene. Silje tar kast på midtstreken og kaster inn sentralt til Lena. Ballen spilles tilbake til Silje og Lena starter fremover hvor hun får ballen tilbake og vender opp. Ballens slåes inn sentralt til Sandra som trer en fin ball mellom stopper og back på motsatt side. Der kommer ikke uventet Eli på løp og alene med keeper er hun kald og setter sikkert sin andre for dagen.

Etter målet fortsetter Grei å kontrollere og Fortuna får aldri noen god mulighet til å utligne. Kampen ebber ut og når dommeren blåser av er spesielt Greis nr 7 svært glad for at det endte med seier til tross for selvmål.

 

Kampfakta:
Grei – Fortuna Ålesund 2-1 (1-0)
1-0 Eli Gulbandsen 17
1-1 Lena Aanensen (sm) 66
2-1 Gulbrandsen 86

Ingen gule eller røde kort

Greis lag:
Ida Norstrøm, Marie Madsen-Kaja Skare-Maja Nordahl-Marlene Young, Amalie Ramadan (Lena Aanensen 46 min)-Sandra Berg-Eirin Sveen (Silje Paulsen 77 min) -Eli Gulbrandsen, Siri Delviken – Siham Loulanti (Sandra Paulos 66 min)

IMG_2966 IMG_2960 IMG_3012 IMG_3157 IMG_3111 IMG_3086 IMG_3075 IMG_3071 IMG_3171 IMG_3178 IMG_3186 IMG_3201 IMG_3225 IMG_3223 IMG_3219 IMG_3214

 

Elis andre mål =)