Grei Kvinner Elite (GKE) ble stiftet under navnet Linderud-Grei Toppfotball (LGT)  i 2006 som et resultat av et samarbeid mellom Linderud IL og SF Grei som hadde pågått siden år 2000. Hensikten med samarbeidet er å dra nytte av Greis gode rekruttering på jentesiden og Linderuds erfaring med å drive et seniorlag for kvinner som har pågått helt siden 80-tallet. LGT utgjorde moderklubbenes felles satsing på et elitelag for kvinner. Fremtidig målsetting er å samle alle talenter i Groruddalen og utgjøre en mulighet for disse til å spille fotball på høyeste nivå. LGT var en liten og effektivt drevet klubb som ønsker at spillerne skal føle eierskap til klubben og at resultatene som oppnås er skapt i fellesskap.

I 2013 ble båndet til Linderud kuttet og LGT ble til Grei Kvinner Elite, en del av Grei I.L. I 2014 stiller vi lag i kvinnenes 1. og 2. divisjon.

En viktig målsetting for GKE er å bidra til utvikling av unge talenter ved å gi av vår kunnskap og tilførsel av ressurser.

Styret i GKE:

Styreleder: Morten Steen