Først kamp for rekruttene ble spilt på Raufoss mot laget som på målforskjell misset opprykk til 1.divisjon forrige sesong. Vi har historist sett slitt mot Raufoss, og de fleste husker ennå godt da de sendte oss hodestups ut av cupen for et år siden.  Nå var det rekrutten som atter engang skulle få bryne seg på de gule.

Raufoss kommer ut i hundre fra start og ønsker å ta tak i kampen fra første minutt, vi forventet en tøff kamp mot et av opprykksfavoritten på forhånd.

Raufoss kommer til kampens første mulighet etter bare 2 min av kampen, hun kommer alene med Arlinda og skyter fra 10 meter å utenfor, vi var heldig her!

Men vi holder ikke tett lenge for i det 5 min kommer kveldens første mål til Raufoss etter fint Raufoss spill med pasning ut på den raske høyre kanten som legger et flott innlegg inn i boks og det står 1-0. 2-0 kommer etter 18 min hvor en av Raufoss-midtbane spillere sender i vei en perfekt pasning som åpner hele forsvaret og Raufoss spissen runder Arlinda og setter den i åpent mål.

Etter denne gode Raufoss perioden kommer vi litt mer til hektene og har 5-7 gode minutter fra 30-37 spille minutt hvor vi viser tendenser!

3-0 kommer etter 41 minutter hvor vi svikter defensivt og Raufoss spilleren gjør ingen feil og avgjør kampen rett før pause…

raufoss

Vi har en god pauseprat hvor vi bestemmer oss for at vi må heve oss betraktelig. Vi gjør litt plass bytter med Hedda og Silje P samt et bytte med Martine H ut og Julie inn som stopper.

Vi spiller en godkjent 2 omgang, men blir mer en omgang som blir preget av lavt tempo og mye dueller. I perioder spiller vi bra!

Etter72 min blir Sandra P felt og vi får et frispark i en god posisjon hvor Maria Ø slår en flott ball inn i feltet og Julie scorer på en flott heading, men målet blir feilaktig annullert.

Inn Julie, ut Martine (45 min), inn Ada, ut Sandra P ( 75 min). 3-0 ( 3-0)

– Vegard Kverneng –

 

raufoss silje raufoss silje h raufoss sandra raufoss maria

Bildene er hentet fra Raufoss Fotball kvinner på facebook.
Du finner flere bilder ved å trykke på linken over.