2. pinsedag stilte vår eminente sponsor HMK igjen med buss og sjåfør for å ta oss til Brumunddal og et ekstremt viktig oppgjør i 2.divisjon. Dala som de kaller seg, er et av lagene vi må slå for å holde oss i divisjonen.

A-laget møtte Brumunddal i cupen for en mnd. siden. Grei hadde da full kontroll, men slet med å score mål. Rekruttene har vist seg hakke vassere foran mål i år, men statistikk spiller ikke fotballkamper.

Vi stilte med en stor, sterk og bred tropp. Noen litt usikre kort med Silje H som var småsyk, Sandra P som har hanglet en stund, Hedda og Julie som ikke har spilt kamp på en stund grunnet skader og Lena som ikke var helt fit etter hjernerystelse.

Jeg føler vi tar kontroll på kampen tidlig. Vi har mye ball, men beveger oss mest på tvers. Vi sliter med å finne alternativer fremover i banen og prøver å gjøre mye på egenhånd. Når vi derimot finner bakrommet blir det skummelt med en gang. Vi har et par gode forsøk, men får ikke overlistet keeper.

Det skal gå hele 36 minutter før vi får målet vi føler vi fortjener, til tross for at vi ikke spiller spesielt bra. Lena slår corner fra høyre. Den blir headet ut av forsvaret tilbake til Lena. Hun runder en forsvarer før hun sender ballen i en bue over keeper og i lengste.

I den andre omgangen kommer Dala ut i ny formasjon. Fra en 4-4-2 har de endret til 4-3-3, men en høy sentral som tar ut vår defensive midtbane. De ligger også vesentlig høyre i banen noe som gjør at vi ikke få ro til å trille ball i like stor grad som i den første omgangen.

Vi skaper mest av lagene gjennom omgangen, men Dala har de to største sjansene i minuttene før slutt. Først kommer de seg rundt på venstrekanten og får skutt. Maria J redder mesterlig og Lena får plukket opp returen. Så minuttene etter får de spilt igjennom spissen. Julie kommer i hundre bak og like før spissen skal utfordre Maria J kommer Julie skliende inn med dagens nydeligste takling. Flere roper på straffe, men dommeren peker på corner merket som etter vår mening er helt riktig og bra dømt.

Vår sjanser kunne vært større enn de ble da avslutningene stort sett gikk rett på keeper eller godt utenfor.

Vi karrer uansett med oss et poeng takket være iherdig innsats over hele banen og en matchvinner i begge ender. Vi vinner på en heller dårlig dag og det er godt å ta med seg videre!

Laget: Maria J, Silje P – Jenny – Silje H – Britt, Selma – Lena- Maria Ø – Hedda, Hanna – Sandra P.
Benken: Christina, Julie, Martine, Arlinda, Ada